Vælg en side

Om os

Online og offline markedsføring skal gå hånd i hånd

CombinedPixels.com er siden, hvor du kan finde artikler om online såvel som offline markedsføring, samt guides til forskellige aspekter af online og offlinemarkedsføring. Det er, med andre ord, altså her, du kan finde svar på alt muligt mellem Facebook og billboardreklamer.

Især online markedsføring fylder en større del af virksomhedernes markedsføringsbudgetter. Er det også tilfældet i din virksomhed? Der er god grund til at lægge flere kroner i online markedsføring i takt med, at mulighederne for at målrette sin markedsføring direkte til sine kunder bliver bedre og bedre. I stedet for at vise dine reklamer til ALLE mennesker, kan du nøjes med at vise dem til de brugere, der er mest tilbøjelige til at finde dit produkt interessant og i sidste ende købe det.

Det handler ikke længere blot om demografiske fakta såsom alder, køn, bopæl og indkomstgruppe. Med de såkaldte “BIG data”, som er de data, der bliver indsamlet om os alle sammen i takt med at vi bevæger os rundt på internettet, får virksomhederne ny og unik viden, som de aldrig har haft før. Det kræver nogle tekniske tiltag, som kan kræve eksperthjælp, og som i sidste ende kan give forretningen en helt ny indsigt i og viden om dens målgrupper – og dermed gøre reklamerne endnu bedre og mere tilpassede.

På den måde bliver det konstante flow af reklamer i vores alle sammens tilværelse lavet om, så flowet er tilpasset det enkelte menneske. I sidste ende mindskes antallet af irrelevante indtryk, og giver os ro i hovederne til at leve vores liv – vel at mærke i en verden, hvor alle hele tiden vil have fat i os, om det så er vores svigermødre eller venner.

Men selvom den online del af en virksomheds markedsføring indeholder en masse unikke muligheder for at tilpasse reklamerne til de forskellige målgrupper, er traditionel markedsføring stadig vigtig og har sin berettigelse. Til gengæld skal der gerne være en sammenhæng mellem en virksomheds markedsføring online og offline – og hvordan du skaber den sammenhæng, kan du også blive klogere på her.